Amsterdam is een stad waar velen zich vrij en thuis voelen, waardoor er makkelijk een gevoel van verbondenheid kan ontstaan. Amsterdam, symbool van de koopmanstraditie die duidelijk te zien is aan de prachtige huizen aan de vele grachten, maar ook aan de architectuur van moderne woon- en kantoorcomplexen, waaronder die van het KNSM eiland en Zuidas in Amsterdam. 

‘Zuidwende’ biedt u de mogelijkheid om in het zuidelijke deel van Amsterdam op een ontspannen, eigentijdse wijze te wonen en te leven, waar u alle geneugten die Amsterdam biedt onder handbereik heeft.

'Zuidwende' ligt op de hoek van de De Boelelaan, Van Leijenberghlaan en Beethovenstraat, tegenover de in ontwikkeling zijnde prestigieuze Zuidas. Op tien minuten loopafstand (drie minuten fietsen) is het Groot Gelderlandplein, waar u gezellig kunt winkelen. Parkeren is gemakkelijk in de garage onder en rond het plein. Met het openbaar vervoer bent u zo in het centrum! De sneltram brengt u naar Amstelveen, terwijl de bus voor Zuidwende stopt.

Alle voorzieningen en uitgaansmogelijkheden die Amsterdam te bieden heeft, zijn vanuit Zuidwende gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wilt u genieten van de natuur en rust? Het Amsterdamse Bos bereikt u met auto of fiets in vijf minuten. Voor een wandeling in de directe omgeving heeft u de keuze uit drie fraaie parken. Houdt u van sport? Tennisparken en een golfbaan met 9 holes en 27 holes op 10 minuten afstand met de auto of fiets! MEt de auto bent u in 2 minuten op de Ringweg. Binnen 10 minuten brengt de trein u naar de luchthaven.