print deze pagina neem contact met ons op
   
 
 
Wat biedt 'Zuidwende'u?
 

Wonen en leven op individuele basis. Ontspannen en veilig wonen in een plezierige leefgemeenschap. Onze service en dienstverlening op maat staan hiervoor garant. Het management van Zuidwende streeft naar het voortdurend verbeteren van de service en dienstverlening en een eigentijds dienstenaanbod tegen zo laag mogelijke kosten. 

'Zuidwende' telt 98 appartementen. Er zijn 13 appartementen met vier kamers, 49 met drie kamers en 36 met tweekamers. De Boelegracht, met zijn waterpartijen, wordt het toekomstige uitzicht vanaf de frontzijde van de appartementen. Aan de achterzijde beschikt ieder appartement over een rustig gelegen zonnig balkon op het zuiden. De appartementen zijn verdeeld over zeven etages met een individuele entree. Op iedere etage bevinden zich twee appartementen, die men bereikt via de lift. Alle liften komen uit op de gang, die naar de centrale hal leidt, waar de receptie is gevestigd. Ieder appartement beschikt over een berging op de begane grond van het gebouw. 

'Zuidwende' ligt in het Stadsdeel Zuid

De parkeertarieven voor ons gebouw zijn relatief laag. Ook bezoekers kunnen voor een redelijk tarief gebruik maken van het parkeerterrein voor het gebouw.