print deze pagina neem contact met ons op
   
 
 
 

Amsterdam is een stad waar velen zich vrij en thuis voelen, waardoor er makkelijk een gevoel van verbondenheid kan ontstaan. Amsterdam, symbool van de koopmanstraditie die duidelijk zichtbaar is door de prachtige huizen aan de vele grachten, maar ook aan de architectuur van moderne kantoor en wooncomplexen, waaronder die van het KNSM eiland en Zuidas in Amsterdam. 

‘Zuidwende’ biedt u de mogelijkheid om in het zuidelijke deel van Amsterdam op een prettige wijze te wonen en te leven.

'Zuidwende' ligt op de hoek de Boelelaan, van Leijenberghlaan tegenover de in ontwikkeling zijnde prestigieuze Zuidas. Op tien minuten loopafstand is het Groot Gelderlandplein, waar u gezellig kunt winkelen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de ondergrondse garage en rond het plein. Met het openbaar vervoer bent u zo in het centrum…

Alle voorzieningen en uitgaansmogelijkheden die Amsterdam te bieden heeft zijn vanuit Zuidwende onder direct bereik. Gemakkelijk en snel, door een prima verbinding met het openbaar vervoer. Wilt u genieten van de natuur en rust? Het Amsterdamse Bos bereikt u in enkele minuten op de fiets of auto. Bent u sportief? Met de auto rijdt u binnen 10 minuten naar tennisparken en een golfcourse met 9 en 27 holes! Voor een wandeling in de directe omgeving heeft u de keuze uit drie fraaie parken. Met de auto bent u in 2 minuten op de ringweg. Binnen een kwartier brengt de trein u naar de Luchthaven Schiphol!